Smarta fönster meddelar dig när du glömt dem öppna

Välj ett fönsterbyte med smarta fönster och dörrar

Vår mest populära fönsterfamilj är Modern  Den innehåller våra svensktillverkade fönster och altandörrar i en konstruktion av trä med aluminiumbeklädd utsida. Fönstren och dörrarna går att få med tillvalet Smart, en serie dolda sensorer. 

Sensorerna ger dig full koll på ditt hem och du kan se om fönster och dörrar är stängda som de ska, oavsett var du befinner dig. Nu glömmer du inte altandörren eller fönstret på övervåningen igen. All information får du direkt i vår app. 

I appen kan du dessutom ansluta andra smarta tillbehör som klimatsensorer eller fjärrstyra allt från lampor till kaffebryggaren genom en smart väggkontakt.

I takt med att tekniken och appen utvecklas ger dina smarta fönster dig nya möjligheter. Det kan vara det smartaste och tryggaste fönsterbytet någonsin – idag och i framtiden.

Boka ett gratis hembesök

Vi hjälper dig till ett tryggare och smartare fönsterbyte. Genom hembesöket får du en kostnadsfri offert. 

 

Möt appen Hemmafönster och alla smarta tillbehör

Appen Hemmafönster länkar samman dina smarta fönster och dörrar, tillsammans med våra smarta tillbehör. Appen utvecklas ständigt med nya och bättre funktioner och vårt sortiment av smarta tillbehör ökar med tiden.

Läs mer