Så fungerar det

Vi gör det enkelt för dig att byta fönster och dörrar. Det gör vi genom att ta hand om allting kring fönsterbytet, från planering till montering och avstädning. För oss är helhet detsamma som enkelhet. Därför ingår snickaren i det fasta priset när du väljer att köpa dina fönster och dörrar från oss. Arbetet blir smidigt utfört och du behöver inte fokusera på detaljer. 

Fönsterbyte i fyra enkla steg

1. Fönstermätning

Alla fönsterbyten påbörjas med en fönstermätning och val av produkter. När det är klart får du ett fast pris där allt ingår på hela fönsterbytet. 

2. Kontrollmätning

Efter beställningen kommer snickaren hem till dig och kontrollmäter alla mått. Alla produkterna specialtillverkas för att passa ditt hem på bästa sätt. 

3. Leverans och montering

Dina fönster skickas hem till dig direkt från våra egna fabriker. Våra certifierade snickare plockar ut dina gamla fönster och monterar därefter in de nya. Monteringen avslutas med lister, foder och plåtarbeten. 

4. Slutkontroll

Efter fönsterbytet genomförs en slutkontroll. Tillsammans med dig går vi genom fönsterbytet och funktionen på dina nya fönster. Först efter slutkontroll betalar du och vi lämnar 10 års garanti på både fönster och montering.

 

Så kan vi hjälpa dig

Vi är rikstäckande men hur vi kan erbjuda fönsterbytet till dig beror på var du bor, ange ditt postnummer eller din postort för att se hur vi kan leverera ett fönsterbyte till just dig: