Så fungerar det

Vi gör det enkelt för dig att byta fönster och dörrar. Det gör vi genom att ta hand om allting, från planering och måttagning till montering och avstädning. För oss är helhet detsamma som enkelhet. Därför ingår snickaren i det fasta priset när du väljer att göra ditt fönsterbyte med oss. Arbetet blir smidigt utfört och du behöver inte fokusera på detaljer. 

Fönsterbyte i fyra enkla steg

1. Boka tid

Börja med att boka ett kostnadsfritt hembesök. Det gör du enklast genom att fylla i formuläret nedan. Du kan också kontakta våra fönsterexperter direkt, du hittar din lokala kontaktperson under Här finns vi

2. Hembesök

Vår fönsterexpert kommer hem till dig och presenterar Hemmafönsters breda utbud av fönster och dörrar. Vi mäter på plats och du får ett fast pris där både produkter och montering ingår. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning. Då bokas även en tid för monteringen.

3. Montering

När dina fönster och dörrar är tillverkade skickas de hem till dig. Våra certifierade snickare plockar ut dina gamla fönster eller dörrar och monterar därefter in de nya. 

4. Slutkontroll

Vi avslutar alltid fönsterbytet med en slutkontroll. Tillsammans med dig går vår fönsterexpert igenom fönsterbytet och funktionen på dina nya fönster. Först efter slutkontroll betalar du och vi lämnar 10 års garanti på både fönster och montering.

 

Boka ett gratis hembesök

Vi hjälper dig till ett tryggare och smartare fönsterbyte.