Garantier

Hemmafönster erbjuder en helhetslösning. Vi finns med i hela ledet från tillverkning till montering. Därför kan vi lämna generösa garantier på både våra produkter och monteringen. 

10 års produktgaranti

Hemmafönster lämnar följande garantier på fönster, fönsterdörrar och dörrar:

  • 10 års garanti på fönstrets inklusive beslagens funktion.
  • 10 års garanti mot kondens mellan glasen.
  • 10 års garanti mot rötskador i fönstrets virkesdelar.
  • 10 års garanti på ytterdörrar gällande fabrikationsfel, målning, lack och form (om dörren slår sig mer än 4mm, enligt byggnormen).

10 års garanti på monteringen

Våra snickare är utbildade och certifierade av Hemmafönster. Det gör att vi även kan lämna 10 års garanti på montering som utförts av våra certifierade snickare. 

Tillbehörsprodukter

Bland produkterna i vårt sortiment av tillbehör, så som persienner, plisségardiner och myggnät lämnar vi en garanti om 3 år. 

Garantiåtaganden

Hemmafönster reparera fel som omfattas av ovanstående garanti. Utöver det tillkommer det ansvar vi har som tillverkare och installatör enligt konsumenttjänstlagen.

Garantiförutsättningar

För att garantiåtagandet ska uppfyllas ska du som konsument följa Hemmafönsters skötselanvisningar. Garantin gäller från och med att avtalad betalning gjorts till Hemmafönster. Hemmafönster ersätter inte skada som uppkommit på grund av bristande underhåll eller skada orsakad av att produkten utsatts för yttre åverkan eller onormal hantering. Vidare gäller inte garantin efter åtgärd som inte föreslagits av Hemmafönster.

 Läs mer om våra skötselråd.