Modern

Sortimentet i serien Modern består av högklassiga fönster, balkong- och altandörrar i trä eller trä med aluminiumbeklädd utsida. Här har inga kompromisser gjorts och du kan vara säker på att du får mycket hållbara och energieffektiva 3-glasfönster. Fönstret kommer med många anpassningsbara tillval så att du kan få ett fönster som passar just ditt hem. Alla fönster måttanpassas och tillverkas på beställning för bästa resultat.

Vridfönster Trä/Alu

Vridfönster Trä/Alu

Vårt moderna vridfönster i trä, med utvändig aluminiumbeklädnad för ett minimalt framtida underhållsbehov. Välj mellan olika varianter av glas och spröjs.

Läs mer
Fönsterdörr Trä/Alu

Fönsterdörr Trä/Alu

Fönsterdörr i trä och aluminiumbeklädnad med klassisk bröstningshöjd. Utvecklad med energibesparande egenskaper och med ett stort antal möjliga tillval.

Läs mer
Sidhängt Trä/Alu

Sidhängt Trä/Alu

Sidhängt fönster byggt för att hålla länge och med en modern design. Här med utvändig aluminiumbeklädnad.

Läs mer
Fastkarm Trä/Alu

Fastkarm Trä/Alu

Ett fönster som passar utmärkt där du inte behöver ett öppningsbart fönster. Här med aluminiumbeklädnad och 3-glaskassett. Välj mellan flera glas, spröjs och profiler.

Läs mer
Överkantshängt Trä/Alu

Överkantshängt Trä/Alu

Överkantshängda fönster är det smidigaste valet där ett begränsat utrymme gör de opraktiskt med vridfönster. Fönstret är av trä med aluminiumbeklädnad. Välj mellan flera olika tillval och tillbehör.

Läs mer
Vridfönster Trä

Vridfönster Trä

Ett modernt fönster i tidlöst material. Utsida i trä och 3-glaskassett. Välj mellan flera olika glasningar, spröjs och profilering.

Läs mer
Fönsterdörr Trä

Fönsterdörr Trä

Helglasad fönsterdörr i trä. Med 3-glaskassetten får du en energieffektiv lösning, där det även är möjligt med ett flertal olika tillval.

Läs mer
Sidhängt Trä

Sidhängt Trä

Sidhängt fönster med modern utformning och lång hållbarhet. Utsida av trä.

Läs mer
Fastkarm Trä

Fastkarm Trä

Ett fönster som passar utmärkt där du inte har behov av att öppna ditt fönster. Här med utsida i trä och 3-glaskassett. Du kan välja mellan flera glas, spröjskombinationer.

Läs mer
Överkantshängt Trä

Överkantshängt Trä

Överkantshängda fönster är det smidigaste valet där ett begränsat utrymme gör de opraktiskt med vridfönster. Välj mellan flera olika tillval och tillbehör.

Läs mer

Hemmafönster ingår i Inwido.

Logga in på intranät
chevronUp icon