Fönster och altandörrar

Vi har ett brett sortiment av fönster, altandörrar. Allt från gedigna träfönster till underhållsfria aluminiumbeklädda fönster. Våra fönster är tillverkade i Sverige och anpassade efter vårt växlande nordiska klimat.

Modern

Sortimentet i serien Modern består av högklassiga fönster, balkong- och altandörrar i trä eller trä med aluminiumbeklädd utsida. Här har inga kompromisser gjorts och du kan vara säker på att du får mycket hållbara och energieffektiva 3-glasfönster. Fönstret kommer med många anpassningsbara tillval så att du kan få ett fönster som passar just ditt hem. Alla fönster måttanpassas och tillverkas på beställning för bästa resultat.

Vridfönster Trä/Alu

Vridfönster Trä/Alu

Vårt moderna vridfönster i trä, med utvändig aluminiumbeklädnad för ett minimalt framtida underhållsbehov. Välj mellan olika varianter av glas och spröjs.

Läs mer
Fönsterdörr Trä/Alu

Fönsterdörr Trä/Alu

Fönsterdörr i trä och aluminiumbeklädnad med klassisk bröstningshöjd. Utvecklad med energibesparande egenskaper och med ett stort antal möjliga tillval.

Läs mer
Sidhängt Trä/Alu

Sidhängt Trä/Alu

Sidhängt fönster byggt för att hålla länge och med en modern design. Här med utvändig aluminiumbeklädnad.

Läs mer
Fastkarm Trä/Alu

Fastkarm Trä/Alu

Ett fönster som passar utmärkt där du inte behöver ett öppningsbart fönster. Här med aluminiumbeklädnad och 3-glaskassett. Välj mellan flera glas, spröjs och profiler.

Läs mer
Överkantshängt Trä/Alu

Överkantshängt Trä/Alu

Överkantshängda fönster är det smidigaste valet där ett begränsat utrymme gör de opraktiskt med vridfönster. Fönstret är av trä med aluminiumbeklädnad. Välj mellan flera olika tillval och tillbehör.

Läs mer
Vridfönster Trä

Vridfönster Trä

Ett modernt fönster i tidlöst material. Utsida i trä och 3-glaskassett. Välj mellan flera olika glasningar, spröjs och profilering.

Läs mer
Fönsterdörr Trä

Fönsterdörr Trä

Helglasad fönsterdörr i trä. Med 3-glaskassetten får du en energieffektiv lösning, där det även är möjligt med ett flertal olika tillval.

Läs mer
Sidhängt Trä

Sidhängt Trä

Sidhängt fönster med modern utformning och lång hållbarhet. Utsida av trä.

Läs mer
Fastkarm Trä

Fastkarm Trä

Ett fönster som passar utmärkt där du inte har behov av att öppna ditt fönster. Här med utsida i trä och 3-glaskassett. Du kan välja mellan flera glas, spröjskombinationer.

Läs mer
Överkantshängt Trä

Överkantshängt Trä

Överkantshängda fönster är det smidigaste valet där ett begränsat utrymme gör de opraktiskt med vridfönster. Välj mellan flera olika tillval och tillbehör.

Läs mer

Tradition

Här hittar du fönster med 2-glaskassetter som är speciellt framtagna för att passa in i fritidshus. Antikprofilering och traditionella beslag är standard för Tradition.

Sidhängt

Sidhängt

Hemmafönsters serie Tradition innehåller våra klassiska fönster med 2-glaskassett. De passar perfekt i traditionella hus och fritidshus.

Läs mer
Fönsterdörr

Fönsterdörr

Trädörr med traditionellt utseende och med 2-glaskassett. Klassisk bröstningshöjd.

Läs mer
Överkantshängt

Överkantshängt

Våra överkantshängda fönster passar perfekt på de ställen där ett vridfönster blir opraktiskt. Här med antikprofil invändigt och traditionella beslag. Välj mellan flera olika tillval och tillbehör.

Läs mer

Funktion

Vår fönsterfamilj Funktion består av fönster och dörrar som öppnas inåt. Glaset är av så kallat 2+1-glas och är ett utmärkt alternativ för att ta steget från gamla fönster till mer energieffektiva fönster. Finns även som 3-glaskassett.

Sidhängt inåtgående

Sidhängt inåtgående

Hemmafönsters inåtgående sortiment, Funktion, är ett träfönster med aluminiumbeklädd utsida. Fönstret har en 2+1 glaskassett.

Läs mer
Fastkarm

Fastkarm

Vårt fönster från Funktions-familjen som passar utmärkt där du inte behöver ett öppningsbart fönster. Utsida i aluminium och med 3-glaskassett. Välj mellan flera glas, spröjs och profiler.

Läs mer
Fönsterdörr inåtgående

Fönsterdörr inåtgående

Stilren och helglasad fönsterdörr. Träkonstruktion med aluminiumbeklädd utsida och energieffektivt 2+1-glas.

Läs mer

Fönsterdörr utåtgående

Glasad bröstning och konstruktion i trä med utvändig aluminiumbeklädnad. Med olika tillval som glas, spröjs och kulör skapar du den lösning som passar dig bäst.

Läs mer

Takfönster

Med takfönster förändras mörka utrymmen genom ett stort ljusinsläpp. I vårt sortiment hittar du pålitliga lösningar från den världsledande takfönstertillverkaren Fakro. Monteras av våra certifierade snickare.

Topp- och pivåhängt

Topp- och pivåhängt

Vårt vanligaste takfönster är ett topp- och pivåhängt fönster. Du kan välja att öppna det antingen topphängt eller pivåhängt med gångjärn som gör det möjligt att svänga fönstret 180 grader.

Läs mer
Pivåhängt

Pivåhängt

Ett klassiskt takfönster av typen vridfönster i en robust konstruktion av trä med utvändig aluminiumbeklädnad. Beslagen gör det möjligt att svänga fönstret 180°.

Läs mer
Elektriskt styrd öppning

Elektriskt styrd öppning

Ett elektriskt takfönster från Fakro för hem med hög takhöjd eller när du vill ha möjligheten att öppna ett fönstret med en enkel knapptryckning.

Läs mer

Fria former

Många hus har ofta ett fönster som särpräglar det och ger det karaktär, det kan vara ett runt fönster i nocken eller trekantiga fönster vid gavelspetsarna. Hemmafönster kan tillverka ditt fönster i nästan vilken form som helst.

Inåtgående

Inåtgående

Vårt specialtillverkade sortiment av öppningsbara fönster.

Läs mer
Fast karm

Fast karm

Vårt specialtillverkade sortiment av fasta fönster.

Läs mer

Hemmafönster ingår i Inwido.

Logga in på intranät
chevronUp icon